Video. Un bărbat a murit după ce a fost trântit la pământ și imobilizat de polițiști, la Pitești

Un bărbat a murit după ce a fost trântit de polițiști la pământ și a fost imobilizat. Bărbatul ar fi fost în stare de ebrietate și ar fi refuzat să părăsească terasa pe care se afla. A intrat în stop cardio respirator de cum a fost pus la pâmânt și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. 

În imaginile publicate de site E-Pitești se vede cum, după ce a fost scos de pe terasă, bărbatul se ceartă cu două polițiste. La un moment dat, apar alți doi polițiști, iar unul dintre aceștia îi ia pe sus și dă cu el de pământ. În tot acest timp, celălat agent îl înjură. În momentul în care bărbatul este căzut, al doilea agent se urcă pe el. Mai apare un polițist chiar când bărbatul încearcă să se ridice. Toți cei trei îl imobilizează, doi dintre ei cu genunchiul pe corp. În imagini nu se vede clar dacă aceștia au picioarele pe capul victimei.

Video: Youtube

Ulterior, victima a intrat în stop-cardiorespirator, și intervin medicii.

După zeci de minute în care salvatorii au încercat să-l resusciteze, medicul echipajului de ambulanţă a declarat decesul, relatează publicația locală.

Citeşte întreaga ştire aici: VIDEO | Un bărbat a murit după ce a fost pus la pământ de un polițist, la Pitești, iar alți doi agenți au sărit cu genunchii pe el. IPJ deschide dosar penal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *