Tânăr amendat pentru că a aruncat deșeuri pe un teren agricol

Facebook/Primaria TEIUS

Un tânăr din orașul Teiuș a fost amendat cu 1.000 de lei de polițiștii locali din localitate după ce a aruncat deșeuri pe un teren agricol, anunță publicația alba24.ro

Anunțul a fost făcut chiar de către Poliția Locală din oraș, pe pagina oficială de Facebook a Primăriei.

„Politia Locala Teius este la datorie! In contextul eforturilor administratiei locale din Teius de a avea un oras curat si primitor, politistii locali din Teius l-au identificat pe C. M. in vârsta de 27 de ani din Teius, care a confundat terenul agricol cu pubela de gunoi! A fost aplicata o amenda in cuantum de 1000 lei pentru depozitare nepermisa a gunoiului! Actiunea continua cu toleranta zero pentru astfel de fapte, care ne sfideaza pe toti!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Totodată, Primăria a făcut un apel la cetățeni pentru a menține orașul curat. ”Facem un apel toturor cetatenilor, care doresc sa traiasca intr-un oras curat sa ia pozitie impotriva celor certati cu bunul simt si sa sesizeze orice incălcare a normelor de convietuire, la telefonul Politiei Locale Teius 0726/128938 sau la primarie , 0258/ 851101!”, au scris reprezentanții instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *