Biletul de tren pentru o bicicletă, mai scump decât cel pentru o persoană

Foto: Facebook Maximilian Radu Munteanu

În pofida a ceea ce pretinde a fi, anume o companie orientată spre călători și care încurajează transportul verde, CFR Călători rămâne o societate înțepenită în rigiditatea ei față de tot ceea ce e altfel. Un brașovean s-a adresat zilele trecute Ministerului Tineretului pentru a i se plânge că bicicleta sa a fost tarifată mai scump la transport decât chiar persoana sa. 

Un tânăr ciclist din Braşov a relatat faptul că preţul biletului pentru bicicleta lui a fost mai mare decât preţul cursei lui. Într-o postare pe Facebook, Maximilian Munteanu spune că a mers la un concurs de ciclism la Sibiu, biletul lui de la Braşov până acolo a fost 44,20 de lei, iar cel al bicicletei, plătit în tren, 45 de lei, potrivit publicației Brașov.net.

Chiar în timpul cursei tânărul a redactat o scrisoare deschisă ministrului Tineretului și Sportului, Eduard Novak, ştiind că şi el este un mare ciclist al României. Maximilian Munteanu spune că nu este prima dată când i se întâmplă aşa ceva şi că a avut experienţe şi mai triste. Asta pentru că în vară, pe o călătorie până la Sighişoara a plătit 11 lei, iar pentru bicicletă 60 de lei.

Citeşte întreaga ştire aici: Aberațiile CFR Călători: Transportul bicicletei, mai scump decât cel al pasagerului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *