Seneca Anticafe, prima librărie responsabilă social din Bucureşti

Foto: facebook.com/seneca.anticafe

Pe 27 februarie s-a lansat oficial librăria online Seneca, „librăria unde schimbi lumea”. Seneca Anticafe este prima librărie responsabilă social din Bucureşti, care nu îşi calculează profitul în bancnote, ci în acţiuni sustenabile. În fiecare lună, cărţile vândute se transformă în fapte bune: alimente pentru sute de bunici singuri.

„Pe shop.senecanticafe.ro, cărţile sunt selectate cu grijă şi, cumpărându-le, nu puteţi face decât alegeri potrivite! Credem într-o lume mai bună – întemeiată pe magia cărţilor – şi, împreună, vom avea puterea de a convinge mai mulţi oameni să citească şi, în acest fel, să ajute mai mulţi bunici. Aici îi puteţi vedea pe bunicii pe care i-am ajutat în lockdown şi care ne-au devenit, între timp, o datorie. Iar aici puteţi urmări în cifre acţiunile pe care le întreprindem în fiecare lună. Cărţi şi alimente devin la fel de importante pentru misiunea socială pe care ne-o asumăm”, anunţă cei de la Seneca Anticafe.

Pentru a-i ajuta în demersul lor, este încurajată răspândirea ştirii în social media. „Dacă 10 persoane din comunitatea dumneavoastră ar achiziţiona cărţi de la noi, am putea asigura masa zilnică pentru un bunic timp de o lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *