Florinel Coman, dosar penal după ce a fost prins fără carnet

Foto: onlinesport.ro

Florinel Coman (22 de ani), vedeta celor de la FCSB, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând cu viteza de 165 de kilometri la oră.

Florinel Coman trece printr-o perioadă nefastă. Nu doar pe teren, unde nu reușește să mai înscrie de câteva meciuri, dar și în afara acestuia.

Fotbalistul de pe urma căruia Gigi Becali speră să se îmbogățească a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe „Autostrada Soarelui”, potrivit antena3.ro.

Internaționalul român a trebuit să le prezinte polițiștilor de la Rutieră documentele, moment în care se pare că lucrurile s-au complicat. Coman le-ar fi prezentat acestora un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără însă a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național.

Puși în fața unei astfel de situații, polițiștii au căutat detalii sau informații în baza de date. Se pare că nu au găsit un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele Coman Florinel Teodor.

Așa se face că, polițiștii se pare că i-au întocmit fotbalistului roș-albaștrilor un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În plus, documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *