Meci de Liga Campionilor pe Arena Națională

Meci de 1,5 miliarde de euro pe Arena Națională. La atât sunt estimați jucătorii Atletico Madrid și Chelsea care vor juca azi pe cel mai mare stadion din România.  Duelul dintre spanioli şi englezi contând pentru optimile UEFA Champions League se va da la Bucureşti, pe Arena Naţională, marți seară, de la ora 22:00.

Spaniolii vor găzdui prima manşă a optimilor UEFA Champions League, cu Chelsea, pe Arena Naţională. Restricțiile pentru pandemie impuse în Spania i-au făcut pe cei de la Atletico să aleagă un alt teren decât cel de acasă pentru confruntarea cu englezii, care ar fi trebuit să stea în carantină dacă veneau la Madrid. Așa ca ibericii au ales să revină la Bucureşti, oraşul care a purtat noroc echipei lui Simeone în finala UEFA Europa League din 2012. 

Atletico Madrid şi Chelsea sunt la egalitate perfectă în întâlnirile directe din cupele europene. S-au întâlnit de şapte ori, iar ambele echipe au obţinut câte două victorii. Ultima oară, Atletico a eliminat Chelsea în semifinalele UEFA Champions League din 2014. Atunci, spaniolii au eliminat echipa londoneză şi au ajuns în finala UEFA Champions League.

 Atletico Madrid are în palmares trei finale UEFA Champions LEague, însă nu a câştigat niciodată trofeul. Chelsea l-a obţinut în 2012, după o finală cu Bayern Munchen.

Sursa: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *