Foto. Cindy Crawford împlinește 55 de ani, dar arată la fel de bine ca pe vremea când era supermodel

Cynthia Ann (Cindy) Crawford, manechin şi actriţă, s-a născut la 20 februarie 1966 în comitatul DeKalb, statul Illinois (Statele Unite ale Americii).

Potrivit www.elitemodellook.com, Cindy Crawford a fost descoperită la vârsta de 16 ani, când fotografia sa a apărut într-un ziar local. Reacţiile au fost atât de încurajatoare, încât s-a decis să-şi încerce norocul în modeling. În 1983, s-a înscris la concursul „Elite Model Look”, în Acapulco, şi a fost una dintre finalistele americane ale acelui an. A decis apoi să se dedice unei cariere ca manechin şi a renunţat la bursa universitară pe care o primise, în inginerie chimică.

După ce a pozat pentru fotograful Viktor Skrebneski în Chicago, s-a mutat în Manhattan, New York, în 1986. Aici a pozat pentru prima sa copertă a cunoscutei reviste Vogue. Au urmat imediat apariţii în ediţiile Vogue din Franţa şi Marea Britanie. A avut numeroase ”prezenţe” în reviste celebre precum: W Magazine, People, Elle, Cosmopolitan sau Allure. În următorii zece ani, frumuseţea sa naturală şi atrăgătoare, alăturată rafinamentului în stil ”glamour” hollywoodian, a propulsat-o în campaniile americane de imagine pentru concerne precum Gap, Revlon şi Pepsi. Cindy a excelat şi în alte domenii, colaborând la diferite videoclipuri sau ca moderator al unor emisiuni de televiziune.

Cindy Crawford a continuat să reprezinte imaginea cea mai râvnită pentru coperţile revistelor din lumea întreagă, fiind mulţi ani imaginea ceasurilor Omega. Se implică în foarte multe cauze umanitare, fiind alături de bolnavii de leucemie, în copilărie şi-a pierdut fratele din cauza acestei boli necruţătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *