Cristian Tudor Popescu, despre evenimentele din SUA: O lovitură de stat, este echivalentul lui 9/11!

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că evenimentele din Statele Unite ale Americii reprezintă o lovitură de stat care pune în pericol democrația și care seamănă cu mineriadele din România, potrivit antena3.ro.

„Donald Trump i-a instigat în mod evident pe cei pe care vedem acum năvălind, distrugând templul democrației americane, Capitoliul”, a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu, potrivit ştirileprotv.ro, adăugând că seamănă şi cu vremea mineriadelor.
CTP, despre situaţia din SUA: Este o lovitură de stat!
„Având în vedere că de două luni și jumătate, am repetat până m-a luat capul, acest ins este capabil de orice și iată că asta se întâmplă, că poate recurge la orice mijloace. Este o lovitură de stat”, a punctat gazetarul. Totodată, CTP pune sub semnul întrebării modul în care au intrat protestatarii în Capitoliu în condițiile în care SUA „luptă cu terorismul pe tot globul”. „O lovitură de stat, firește că are o definiție. E vorba de sprijinul armatei, a unor organizații de forță, modalității de forță, și aici aş spune un lucru. Cum a fost posibil să pătrundă aceşti indivizi în Capitoliu.

detalii pe antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *