VIDEO! Emisiunea Drumurile Noastre B1 TV-Marea Famiglie din AFER

Știți cu toții că parcurgem o perioadă interesantă, din multe puncte de vedere. Interesantă inclusiv pentru domeniul feroviar din România. Chiar foarte interesantă aș putea spune.

Problemele grave ale actorilor autohtoni din acest domeniu pregnează și deocamdată nu se întrevăd semne clare ale vreunei ameliorări. În emisiune am prezentan un alt caz de incompetență crasă din cadrul AFER.

„Stimați domni, stimate doamne, stimați membrii ai marilor famiglii din AFER! Vă rugămmm… nu mai încercați să căutați, să cercetați sau să identificați pe cei care vorbesc. Va rugăm, nu vă mai dați cu presupusul despre cine ar fi sau cine n-ar fi. Nu merge. Nu vă face bine. Apropo… ați auzit de clanurile sau de cartelurile care la un moment dat încep să se trădeze între ele? Atenție! Sunt unii dintre voi. Chiar foarte apropiați, iar noi… suntem cu ochii pe ceea ce faceți cu AFER-ul”
Familia B. [vei spune mai degrabă „o familie(famiglie) care poartă numele unui mare eseist si filosof român”] despre care foarte mulți spun că ar ține AFER-ul sub papuc.

De ce este așa de importantă această familie? Un alt scandal, un alt subiect fierbinte din AFER, este cel legat de faptul ca exista mulți pensionari care iau în același timp si pensie si salariu. B.L. fost director al ASFR, soțul directoarei economice G.B. este exemplul cel mai concludent.

B.D., fiul directoarei economice, trăiește cu V:M. care – poate întâmplător nu? – a fost recent numita șef serviciu Contabilitate, cu delegație. Serviciul Contabilitate este in subordinea directoarei economice, B.G., adică mama acestui B.D. Acesta este absolvent al Facultatii de Turism de la Universitatea Romano-Americana. Si el ia spor de consemn pentru ca este si soferul parintilor: B:L. si B.G. . Este fiul din prima căsătorie al G.B. Viaţă, nu? Unuia dintre copiii directoarei economice (G.B.), i-a fost nu de mult cumpărat un apartament în Germania, in valoare ce câteva sute de mii de euro. O fi din bani cinstiți? Poate din fondurile AFER, sau… de la firmele de construcții din Constanța pe care le gestionează economic doamna G.B.? Sau de la cealaltă firmă de salubrizare? Poate vom afla.

C.M. fosta directoare la ASFR , ,,Domnița,, în prezent șef departament certificare și autorizare, o are pe sora ei angajata pe o funcţie frumoasă şi bine plătită, la un mare operator feroviar privat din România. A fost angajata si la ASFR cand DOMNIȚA directoare a ASFR si era trimisa deseori in delegatii in strainatate. Delegatii inutile pentru institutie, dar oferite cu generozitate de DOMNIȚA pentru sora ei datorita diurnelor in valuta pe care le incasa. DOMNIȚA si-a angajat si fiica vitrega, însărcinată în 7 luni la AFER. Aceasta este vazută rareori prin instituție.

Invitati

Președintele Federației Mecanicilor de Locomotivă, Iulică Măntescu,

Președintele FEDERATIEI SINDICATELOR TRANSPORTATORILOR FEROVIARI din ROMÂNIA – Maxim Rodrigo Gabriel,

Un comentariu pentru “VIDEO! Emisiunea Drumurile Noastre B1 TV-Marea Famiglie din AFER

  1. AFER, Autoritatea Feroviară Romana, asta înseamnă AFER, dumneavoastră ați dus discuția la autostrăzi, trebuia sa continuați despre calea ferata din România,,!!!!! Care este jalnica…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *