Bancurile despre metroul din Drumul Taberei au luat sfârșit

Mâine, 15 septembrie se deschide linia M5 de metrou, de data asta nu este o glumă. METROREX, un subiect politic prin prisma alegerilor locale și parlamentare care bat la ușă.

Există mai multe mize, toată atenția opiniei publice este concentrată asupra deschiderii/inaugurării magistralei M5. Devine un subiect important nu doar pentru București, ci și pentru toată țara.

De câteva săptămâni trenurile se plimbă de la Eroilor în Drumul Taberei. Să vedem cât este de sigură pentru cetățeni această inaugurare grăbită, cel mai probabil datorită alegerilor care bat la ușă. Cei din Transporturi ascund mizeria sub preș, nimeni nu spune că zilele trecute catenara a căzut pe un tren aflat in probe pe linia M5. nu avem trenuri, pe holurile Ministerului Transporturilor se aude că există probleme cu echipamentele de siguranță montate pe magistrala M5, cel care previne ciocnirea ramelor de metrou, acostările sau alte evenimente nedorite.

Între timp Metrorex a postat pe internet programul și intervalul de circulație al trenurilor. Magistrala de Metrou M5 Drumul Taberei – Eroilor 2 are o lungime de 7,2 km, impărțită în două tronsoane, lot 1 Râul Doamnei – Eroilor 2 (PSS Opera) – 6,2 km, 9 stații / Astaldi – FCC Construccion – Delta ACM – AB Construct și lot 2 Valea Ialomiței – galeria, statia si depoul / Max Boegl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *