Primarul Gabriel Mutu face marele anunț legat de Robert Negoiţă

Edilul Sectorului 6 Gabriel Mutu a declarat că pierderea lui Robert Negoiţă este o mare dezamăgire pentru PSD, iar acesta uită că a fost susţinut de social-democraţi încă din anul 2012 pentru poziţia de primar.

Mutu a adăugat că Negoiţă va avea o mare surpriză să constate că electoratul PSD nu îl va vota la alegerile locale, anunță news.ro.
„Pentru PSD, pierderea lui Robert Negoiţă înseamnă o mare dezamăgire, în primul rând, inclusiv pentru electoratul pe care noi îl avem. Eu cred că Robert Negoiţă va avea o surpriză poate chiar mai mare la nivelul Sectorului 3 să constate că electoratul tradiţional al PSD nu va urma persoana domniei sale, aşa cum se aşteaptă să se întâmple.

Mai mult decât atât, intenţia de vot la nivelul primarului general în sectorul 3 rămâne fermă pentru Gabriela Firea. Bineînţeles că ar fi fost frumos să rămânem în echipă, aşa cum am candidat în 2016”, a afirmat Gabriel Mutu luni la Digi 24.
Acesta i-a reamintit lui Robert Negoiţă faptul că a avut de la bun început susţinerea PSD pentru funcţia de primar, iar organizaţia social-democrată din care făcea parte a avut cei mai mulţi consilieri generali.
„Din păcate, colegul meu uită de unde a plecat în 2012, uită că a avut susţinerea PSD şi fără PSD nu ar fi câştigat poziţia de primar în anul 2012. Uită de echipa care s-a format la nivelul Capitalei în 2016. Şi mai uită ceva – pe tot parcursul mandatului 2016-2020 domnia sa a avut tot sprijinul primarului general şi sprijinul Consiliului General, mai ales că organizaţia din care provenea domnia sa a avut cei mai mulţi consilieri generali”, a explicat Mutu.

stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *