Ciolacu, acuzații foarte grave: ‘Pentru interesele lor electorale meschine sacrifică viața de zi cu zi a bucureștenilor’

Atac devastator al liderului interimar al PSD, Marcel Ciolacu la adresa Guvernului Orban, pe care îl acuză deblocarea unui proiect vital pentru Bucureșteni, doar pentru că a fost inițiativă social-democrată.

Ciolacu spune că smulgerea celor 110 hectare din proprietatea Sectorului 5 are ca și consecință privarea bucureștenilor de cel mai mare proiect de regenerare urbană. Liderul PSD condamnă modul în care Guvernul Orban a înțeles să ia această măsură împotriva intereselor bucureștenilor care aveau atâta nevoie de miile de locuințe, sala polivalentă, maternitatea și drumul cu patru benzi.

Ciolacu avertizează că nu va abandona lupta și că-l va sprijini pe Daniel Florea să ducă la bun sfârșit acest proiect de regenerare urbană atât de important pentru locuitorii Capitalei.
„Atât de jos au putut ajunge! Pentru interesele lor electorale meschine, Iohannis și Guvernul PNL sacrifică viața de zi cu zi a bucureștenilor.

detalii pe stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *