Șeful PSD vrea alegeri pe 27 septembrie

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seara, la România TV că partidul său îşi doreşte alegeri locale pe 27 septembrie, aşa cum prevede proiectul legislativ care va fi discutat în Parlament săptămâna viitoare, menţionând că, în cazul în care se va prelungi starea de alertă de la 1 iulie, acestea nu vor mai avea loc.

„Legea pe care o introducem în Parlament, discutată, este pentru 27 septembrie (data alegerilor locale -n.r.) Din punctul meu de vedere, sunt ferm convins că guvernul va face tot ce ţine de el să nu aibă loc alegeri, să fugă de acest vot. (…) PNL nu este interesat să facă niciun fel de alegeri în acest moment, pentru că cifrele le arată că nu este bine. (…) PSD îşi doreşte alegeri pe 27 septembrie şi intrarea într-o normalitate şi, dacă nu va exista un al doilea val, categoric, pe 6 decembrie să fie alegerile parlamentare”, a afirmat Marcel Ciolacu, la România Tv.
Ciolacu a subliniat că Parlamentul va lucra în lunile iulie şi august, în sesiuni extraordinare.
„Săptămâna viitoare va fi votată legea (privind data alegerilor – n.r.), oricum marţi vom avea o ordine de zi şi vom declanşa sesiuni extraordinare din două în două săptămâni pentru toată perioada de vacanţă parlamentară”, a spus Ciolacu.

detalii pe romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *