Rareș Bogdan TRAGE semnalul de alarmă

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan face rugăminți fierbinți la colegii lui de partid să nu primească pesediști în partidul Brătienilor.

Viorel Ștefu, om-cheie în Ministerul de Interne in fostele guvernări PSD și în timpul manifestațiilor din Piața Victoriei după OUG 13, a ajuns secretarul general al PNL Buzău.

„Atunci (in februarie 2017, n.red.) eu eram in Piata. Transmiteam pentru RealitateaTv. Alături de 600.000 de romani din toată tara, eram in strada și realizam “Jocuri de Putere”, cu Oreste, Oana Stanciulescu, Stelian Negrea, Dan Bucura, Cristian Diaconescu, Doru Maries, Cornelia Lalu, Alex Cautis, Grigore Cartianu, Ioana Ene-Dogioiu, Laurentiu Ciocazanu, Ion M. Ionita. Domnul Stefu in acel “Februarie de foc” era la MAI alături de Carmen Dan și ascundea SMS-uri cu informări SRI despre violentele pe care unii huligani “coordonați” le pregăteau. Va mai amintiți cele 168 de audieri, reținerile, cei 7 arestați??? Toate s-au întâmplat și pentru ca domnul Stefu ca secretar de stat al lui Dragnea și Carmen Dan a ignorat informările SRI cu privire la ce se pregătea. Cam greu sa stam acum pe aceasi baricada a democrației noi cei ce am fost acolo la -20C și băieții cu ochi albaștrii din birourile MAI de atunci. Nu credeți? Ar fi o ofensa pentru cei gazați, batuti, înjurați, trântiți pe jos sau amenințati atunci. Sunt lucruri peste care nu putem trece. Romania DREAPTA și CORECTA. Momentele de atunci mi-au amintit de 13-15 iunie 1990 mie și multor altora. Panouri publicitare incendiate voit, coșuri de gunoi și chioșc de ziare incendiate de asemenea pentru a da impresia ca lucrurile o iau razna și pentru a justifica o intervenție diaproportionata a forțelor de ordine, reacție care avea sa vina peste 1 an și un pic, in acel teribil 10 August 2018.

detalii pe stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *