VIDEO! Emisiunea Drumurile Noastre B1 TV: Orban a descins pe autostrăzi… TAROM nu mai are bani de salarii

Guvernul Ludovic Orban a făcut un pas esențial în dezvoltarea drumurilor noastre din România.

La începutul acestei săptămâni am fost la Pitești, locul unde, în prezența premierului Ludovic Orban și a ministrului Transporturilor, Lucian Bode, directorul general al CNAIR, Mariana Ioniță și oficialii Astaldi au semnat contractul pentru încă un lot din cea mai așteptată autostradă din România.

Mai exact, toată România așteaptă autostrada Sibiu-Pitești, legătura rutieră de importanță strategică care leagă România de Europa. Lotul 5 din autostada Sibiu-Pitești, 30 km dr autostradă între Pitești și Curtea de Argeș, 1,7 miliarde de euro. Avem promisiunea că până la sfârșitul lunii avem contract și pe lotul 4 parte din cea mai așteptată autostradă din România.

Avem grijă și de TAROM, instituția unde au fost mereu controale DNA, DIICOT, Curtea de Conturi, ANAF, Consiliul Concurenței. Mai mult, anul trecut au fost descinderi cu mascații. Acum, ministrul Bode care era șeful comisiei de transport din Parlament a uitat să mai trimita controlul parlamentar în urma discuțiilor în contradictoriu cu fostul ministru Răzvan Cuc, pe subiectul consiglierilor care au venit din structura politică.
În toată această perioadă, însoțitorii de bord și piloții sunt bine, filmează, se filmează, scot videoclipuri. Șeful TAROM, George Barbu spune că este gratis acest video, că este neoficial, în filmuleț este sigla TAROM. Mai mult, ce au filmat însoțitorii TAROM seamănă foarte mult cu un alt videoclip al unei mai companii aeriene.
Și acum vă dau încă o bombă, angajații TAROM au fost chemați la serviciu pentru a lucra gratis, da, gratis, TAROM nu mai are niciun ban.
De ce nu au fost lăsați în șomaj tehnic să plătească guvernul daca TAROM, PĂSTORIT DE GEORGE BARBU nu are 1leu?
La TAROM se muncește gratis. Șeful TAROM ar grijă de băieții cu lefuri de 300 milioane de lei de pe lista celebră. Daca nu este în stare ~ DEMISIA. Apropo, știe Lucian BODE de clip?

Invitati
Ionuț Moșteanu-deputat USR, membru în comisia de Transport din Camera Deputatilor
Benedek Zacharie-deputat UDMR-liderul grupului parlamentar UDMR-membru în comisia de transport și infrastructură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *