Realizare de excepție: România revine pe harta producătorilor de camioane de mare tonaj

Realizare de excepție în România. Începând de anul trecut România revine pe harta producătorilor de camioane de mare tonaj.
De la jumătatea anului 2019, in Baia Mare, grupul de firme ATP a demarat asamblarea camionului de mare tonaj TRUSTON.
Acesta este primul camion de mare tonaj care este produs la noi în țară după 1990. Este vorba de un camion modern, care dispune de toate dotările care se regăsesc pe camioanele firmelor consacrate din aceasta gamă.

În versiunea Standard de echipare, TRUSTON vine cu: preinstalare camere, climatizare automată, volan multifuncţional, Cruise Control, senzori ploaie-lumină, cumputer de bord, scaun pneumatic pentru şofer, volan îmbrăcat în piele artificială, cabină mare cu pat şofer, suspensie pneumatică la cabină, sistem electronic de control al frânării (EBS), sistem antiblocare a roţilor în frânare (ABS), sistem electronic de control al stabililităţii (ESC), sistem electronic de control al tractiunii (ASR). Gama de culori: roşu, portocaliu, verde, albastru, gri, alb, sanidine.

CARACTERISTICI:

  • motor puternic de 430 CP, 316 kW, cuplu maxim 2060 Nm (1000 -1400)
  • cutia de viteze este ATP Truck – Fast, manuală, cu 16 trepte
  • sistemul de suspensie prevede arcurile cu 11 foi pe față și 13 foi pe spate
  • saşiul este unul foarte rezistent fiind susţinut de două profile în C puse unul într-altul: unul de 7 mm și unul de 8 mm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *