Ștefan Etveș on-line-Siguranța Feroviară! AFER-Agenția de turism unde au fost parcați sau trași la adăpost diverși clienți politici și rude ale acestora

Am publicat acum câteva zile pe acest canal de youtube un material exploziv despre Siguranța Feroviară din România și nepasarea de care dau dovadă autoritățile române legat de acest subiect. Am fost lăudați și felicitați de o mare parte dintre voi, dar am fost și apostrofați, înjurați de diverși angajați AFER şi nu numai, pe toate canalele de social media, mă văd nevoit să fac o serie de completări și observații.

Dragi domni inspectori, care aruncați cuvinte grele în mediul on-line. Reacția dumneavoastră mă face să cred că am atins un subiect foarte fierbinte, un viespar care reacționează violent dacă îi tulburi liniștea şi îi afectezi comoditatea. Încă de la început vreau să vă spun că nu ne lăsăm intimidați de genul acesta de reacții. Scopul acestui canal de youtube este să facă puțină lumină în domeniul transporturilor feroviare, aflat în beznă totală de mulți ani.

Vă aduc la cunoștință cu această ocazie, ca materialul prezentat în episodul doi, provine de la diverse surse sigure și de toată încrederea, printre care persoane din domeniul feroviar, sătule până peste cap de mocirla din instituțiile de acest gen. Sunt acele persoane care nu suportă corupția sau alte forme de ocolire a legii. Le mulțumesc frumos și îi asigur că le vom oferi suportul necesar, ori de câte ori o să ceară ajutorul, așa cum am făcut-o în toți acești ani. Vă promit că nu cedăm și până la urmă, cu perseverență vom reusii sa mai curatam institutia de politruci, incompetenți și impostori.

Recent, colegii din presă au publicat un articol prin care indirect au recunoscut faptul că AFER nu-și face treaba și mai mult, mimează că se lucrează, ne fac de râs la Bruxelles, se angajează că fac ceva și prin nepăsare intrăm sub infringement, dar iată că am scăpat ca prin urechile acului. Deocamdată. Mă întreb cine a plătit pentru această eroare și pentru infringement Domnule Bode. Din nou nimeni!!! În final voi da citire unui comentariu primit după publicarea episodului 2, autorul fiind anonim:

“Stimate Domnule Etveș, mulțumesc pentru curajul de a deschide un subiect atât de sensibil şi foarte rar tratat. AFER ar fi trebuit să fie “poliția caii ferate” așa cum ați spus, însă în realitate a devenit o instituție aproape total deprofesionalizată. AFER este Autoritatea unde fost parcați sau trași la adăpost diverși clienți politici și rude ale acestora, ori persoane care au participat la distrugerea unor companii feroviare de stat.

detalii explozive pe canalul de youtube stefan etves on-line

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *