Gabriela Firea 4 proiecte noi pentru bucureșteni

Primarul General Gabriela Firea a propus ieri 30.04.a.c. la ședința Consiliului General al Municipiului București 4 inițiative pentru calitatea vieții în Capitală:

„Propun in aceasta sedința a Consiliului General 4 proiecte prin care Primaria Capitalei continua actiunile pentru imbunatatirea si protejarea vietii bucurestenilor in actuala situatie de criza sanitară. Testarea beneficiarilor din centrele sociale ale DGASMB, oameni ai strazii si varstnici. Pentru ca “Si copiii trebuie testati”, propun achiziționarea unui Aparat Real Time Multiplex P.C.R, pentru Spitalul Clinic de Copii ”Dr. Victor Gomoiu”.
“Coșul solidarității”, pentru seniorii din Bucuresti este proiectul prin care persoanele varstnice vulnerabile vor putea primi produse alimentare și sanitare.
La cererea a sute de elevi si parinti din alte orase din Romania, dorim sa extindem la nivel national initiativa de succes a Primariei Capitalei, una dintre cele mai inovative și interactive platforme de e-learning – www.hubproedus.ro.” a declarat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *