Mesajul președintelui Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că sărbătorile pascale vor fi petrecute în „condiţii atipice”, departe de cei dragi şi a făcut apel la români să facă acest efort.

„Suntem în prag de sărbători pascale pe care anul acesta le vom petrece în condiţii atipice, cei mai mulţi dintre noi departe de cei dragi. Haideţi să facem împreună acest efort pentru ca să putem fi din nou cât mai repede aproape de părinţii, copiii şi bunicii noştri”, a spus şeful statului într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

El a afirmat că foarte mulţi români au dat un exemplu extraordinar de civism în această perioadă extrem de dificilă.

„Cei mai mulţi respectă distanţarea socială, stau acasă, nu ies mai mult decât este nevoie şi dau un examen al maturităţii lor şi al capacităţii de a fi solidari cu restul ţării. Le mulţumesc tuturor românilor care în aceste zile respectă regulile, fac sacrificii personale şi, astfel, se protejează pe ei şi îi protejează şi pe ceilalţi. Cu cât sunt ei mai mulţi, cu atât avem o putere mai mare în a limita şi, în cele din urmă, a depăşi epidemia”, a mai afirmat preşedintele Iohannis. Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *