Emisiunea Drumurule Noastre- Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș: Ajutor de 750 milioane de euro pentru IMM-uri

În plină pandemie de coronavirus, guvernul promite că lucrările majore de infrastrucutră merg mai departe. Totuși, statul trebuie să mai tragă bani din visterie și pentru cheltuielile cauzate de corvid 19 în sănătate și pentru a acoperi o parte importantă a veniturilor pentru românii aflați în șomaj tehnic.

Guvernul speră să salveze situația cu ajutorul banilor europeni, cele mai importante proiecte pentru țară depind acum de absorbția fondurilor europene.

Sunt foarte multe întrebări legate de banii pe care România îi are la dispoziție în vederea continuării proiectelor cruciale de infrastructură, deoarece după pandemia coronavirus urmează o criză economică ce nu poate fi depășită decât cu investiții semnificative.

Astăzi, pentru a reduce efectele cataclismului COVID-19 există cinci măsuri urgente puse pe tapet, bani europeni pentru șomajul tehnic, stimulentul de 500 de euro pentru cadre medicale, bani europeni gratis pentru aparatură medicală, fonduri pentru IMM-uri și un program pentru persoane nevoiașe.

Invitatul din 10 Aprilie a fost ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *