Viorica Dăncilă: Acum e timpul solidarității!

„Acum e timpul solidarității!”, așa își începe un mesaj pe pagina personală de socializare fostul prim ministru și președinte al Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă:

„Acum, mai mult decât oricând, e timpul ca românii să fie împreună, să se ajute și să se susțină unii pe alții.

Să avem grijă de noi și de ceilalți. Să nu-i uităm pe cei vârstnici, singuri și bolnavi. Să nu-i uităm pe cei din căminele de bătrâni și pe copiii fără părinți. Să nu-i uităm pe cei care au nevoie de sprijin și să ținem minte că de fiecare dintre noi depinde acest sprijin. Fiecare poate fi de ajutor – cu o donație, cu un sfat, cu o vorbă bună. Și mai ales cu o atitudine socială responsabilă, care să limiteze epidemia de coronavirus.

Și, pe lângă toate acestea, să aducem un cuvânt de apreciere medicilor și personalului medical. Ei sunt în prima linie a acestei crize și vor fi în continuare cei mai solicitați în efortul național de a îngenunchea boala.

Am încredere că vom răzbate prin această încercare. Că fiecare efort individual va conta și că fiecare va contribui la depășirea cu bine a acestor momente grele. Am încredere că oameni obișnuiți în vremuri neobișnuite pot fi eroi și salvatori.” a declarat Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *