Lovitură pentru Renault, Opel și Peugeot

Renault a anunțat că suspendă producția la fabricile din Franța și din Spania, în timp ce PSA (Peugeot, Citroen, Opel) va suspenda producția în Franța și Spania, dar și în țări precum Slovacia sau Polonia. Nu s-au anunțat opriri de producție la uzina Dacia sau la Ford Craiova.

Renault a anunțat că va suspenda temporar producția la uzinele franceze pentru a proteja angajații împotriva răspândirii virusului. Vor fi afectate 12 uzine cu 18.000 de angajați. Luni compania a anunțat că oprește producția și la două sit-uri spaniole. Programul uzinelor din alte țări va depinde de situația punctuală de acolo (restricțiile impuse de autorități, disponibilitatea componentelor, numărul de cazuri de coronavirus n. r.).

PSA Peugot – Citroen a anunțat că suspendă activitatea uzinelor din Franța, dar și a celei din Madrid, începând cu data de luni și până în 27 martie.

Marți PSA va opri producția în fabricile Opel din Germania și în fabrici din UK și Polonia. De miercuri nu vor mai produce nici alte uzine ale grupului din Spania și Portugalia.

hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *