Primăria Capitalei face marele anunț de interes pentru bucureșteni

Primăria Capitalei anunță începerea unei serii de lucrări de refacere a carosabilului și a trotuarelor pe mai multe artere cu trafic intens din Capitală

Primăria Capitalei, prin Administratia Străzilor, va demara, începănd de săptămâna viitoare, lucrări de reparații în carosabil și pe trotuare pe mai multe artere importante din Capitală.

Astfel, începând cu data de 03 martie, vor fi efectuate reparații extinse în carosabil și pe trotuare pe Calea Călărașilor. Lucrările vor fi executate de Strabag și vor dura aproximativ două săptămâni.

Începând cu data de 09 martie, prin intermediul Companiei Municipale Străzi, Poduri și Pasaje, vor fi refăcute pavajele din zonele afectate de pe trotuarele aferente Bulevardului Unirii, între Piața Unirii și Piața Constituției. De asemenea, vor fi înlocuite dalele din granit de pe trotuarul din fața magazinului Unirea și vor fi reparate trotuarele din zona str. Halelor, pe porțiunile afectate. Durata de execuție a lucrărilor va fi de aproximativ 30 de zile.

Din data de 20 martie, vor fi realizate lucrări de reparații în carosabil, frezare și așternere mixtură asfaltică, pe Bulevardul Corneliu Coposu. Lucrările vor fi executate de Strabag și se vor desfășura pe o perioadă de aproximativ două săptămâni.

De asemenea, la începutul lunii aprilie, timp de aproximativ două săptămâni, Administrația Străzilor București, prin intermediul Strabag, va executa lucrări de reparații extinse în carosabil pe Bulevardul I. C. Brătianu.

Subliniem faptul că, pentru a asigura fluența traficului rutier, lucrările de reparații în carosabil vor fi executate pe parcursul nopții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *