Lia Olguţa Vasilescu atacă PNL

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu consideră că adevăratul motiv pentru care liberalii solicită alegeri anticipate înainte de luna septembrie este că nu vor să îşi asume măsuri nepopulare înainte de scrutinul parlamentar.

“Cred că adevăratul motiv pentru care liberalii solicită alegeri anticipate înainte de luna septembrie este pentru că ştiu că atunci ar trebui să crească punctul de pensie şi tot atunci ar trebui să crească salariile profesorilor. Nu vor să îşi asume măsuri nepopulare înainte de alegeri şi atunci au găsit acest lucru – că e mai bine să devanseze alegerile ca să poată după să ia adevăratele măsuri de austeritate pe care românii cred că au început să le conştientizeze foarte bine”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, duminică, 12 ianuarie 2020, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

2 comentarii pentru “Lia Olguţa Vasilescu atacă PNL

  1. Care romani ??? De ce vorbeste in numele tutror romanilor ? Cati romani au autorizat-o sa faca acest lucru ?Chiar se cred unici, de neinlocuit ? Am fost mereu cobaii lor iar acum platim. Nulitatile secolului, asta sunteti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *