EXCLUSIV! Emisiunea Drumurile Noastre a luat la pas autostrăzile abandonate. Declarații ministrul Transporturilor

Stefan Etves

Începem în forță prima Emisiune Drumurile Noastre din anul 2020. Am ajuns pe șantierele autostrăzilor abandonate, DA, România este campioana autostrăzilor muzeu și proiectelor abandonate.

Am luat la picior șantierele abandonate, aici vorbim de autostrada Sebeș-Turda și o porțiune din fosta, autostradă Bechtel, redenumită autostrada Transilvania. În ultima ședință de guvern din 2019, premierul Orban a tras un semnal de alarmă în privința loturilor 1 și 2 din autostrada Sebeș-Turda și o porțiune din autostrada Transilvania.

Ludovic Orban îi recomanda ministrului Transporturilor, Lucian Bode să se ducă pe autostrăzile abandonate. Emisiunea Drumurile Noastre a ajuns în urmă cu două zile pe șantiere, înaintea ministrului Bode, astăzi, ministrul Transporturilor a dat prima tură pe autostrăzile abandonate.

Chiar dacă premierul Orban îi recomanda ministrul Bode să facă vizite inopinate, oficialul din Transporturi a anunțat vizita pe șantierele abandonate încă de ieri.

Lotul 2 din autostrada Sebeș-Turda, un proiect tărăgănat de aproape 4 ani, lucrare promisă a se finaliza în în 2016, astăzi vorbim despre un proiect abandonat, grecii de la Aktor se fac că lucrează pentru cei 24 km de autostradă. Am găsit un șantier abandonat, gunoaie și un munte de incompetență.

Mai mult, pe un lot de autostradă, între Târgu Mureș și Turda, după trei ani de la începerea proiectului, pas oile, au crescut bălării și o poțiune din aliniamentul autostrăzii s-a transformat în groapă de gunoi. DA, autostrăzile din România au devenit gropi de gunoi.

Detalii în emisiunea Drumurile Noastre din 10 Ianuarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *