Ciolacu anunță întoarcerea lui Dragnea

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la Călărași, că nu va accepta să se impună de la centru oameni pe listele electorale ale organizaţiilor judeţene.

Marcel Ciolacu a declarat, într-o conferință de presă, că niciunei organizații PSD din țară nu i se va impune un candidat. „Este exclus, din punctul meu de vedere, ca centrul să impună pe cineva, nu în cadrul organizației Călărași, oricărei organizații din țară. Dacă conducerea centrală are o discuție cu președintele de organizație… nu se exclud negocierile și discuțiile, dacă vorbim de personalități.

Acest punct de vedere vi-l spun președintele și secretarul general, e adevărat, interimari Indiferent ce poziție vom ocupa în PSD credeți-ne că suntem două voci destul de convingătoare”, a spus Marcel Ciolacu, citat de stiripesurse.ro.
Ciolacu a declarat, anterior, că el nu a acceptat la Buzău, ca președinte de organizație să i se impună oameni, la fel cum nici Paul Stănescu, secretarul general al partidului, nu a acceptat oameni impuși la organizația din Olt.
„Cred că este unul dintre lucrurile cele mai bune pe care le-a făcut Liviu Dragnea. Cred că acea etapă a vieții de partid este depășită. Este exclus ca noi să hotărâm în numele dumneavoastră”, le-a spus Marcel Ciolacu, reprezentanților PSD Călărași.

detalii pe stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *