Ion Cristoiu, pronostic. Ludovic Orban – primar, Rareș Bogdan – premier

Ion Cristoiu crede că PNL are nevoie de o candidatură spectaculoasă (premierul Ludovic Orban) pentru Primăria Capitalei ca să aibă șanse în fața lui Nicușor Dan, iar la Palatul Victoria ar putea ajunge Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL.

„Sunt argumente politice solide (pentru candidatura lui Orban la locale). La ora actuala marea problema a PNL la locale este USR. Principala batalie care se va duce va fi Primaria Bucurestiului, castigarea primariei de un partid va avea un efect devastator, urias, asupra intregului mediu politic. PNL are o problema, trebuie sa il contracareze pe Nicusor Dan, care nu poate fi contracarat decat printr-o candidatura spectaculoasa de genul Ludovic Orban.

Orban si-a dorit intotdeauna aceasta postura de primar, a si candidat. Functia de primar e mult mai sigura decat cea de premier, pentru ca 4 ani e foarte greu de presupus ca vei pica. Ai o suma uriasa de bani la dispozitie. Si o imagine mediatica foarte puternica. Este o trambulina pentru functia de Presedinte mult mai mare decat cea de premier

Cred ca se va face o rocada, Rares Bogdan premier”, a spus Cristoiu la Antena 3. stiripesurse.ro

Un comentariu pentru “Ion Cristoiu, pronostic. Ludovic Orban – primar, Rareș Bogdan – premier

  1. Si a schimbat numele,Carstoiu ? Il cheama si pronostic ? 😂😂
    Presa romaneasca de cacat,plina de securisti la vatf si plina de slugi analfabete la subsol.
    Deci,se scrie „PROGNOSTIC”,de la prognoza mai. Ati inteles ? Iar dupa ” pronostic ” ul vostru urmau ” : „,adica doua puncte.
    Sictir !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *