EXCLUSIV-Emisiunea Drumurile Noastre- Video – Bucureștenii rămân fără metrou. ANUNȚUL șefului firmei de mentenanță

Documente explozive din Ministerul Transporturilor în emisiunea Drumurile Noastre, continuăm săptămână de săptămâna sa vă aducem la cunoștință fapte anormale și dincolo de limita legii.

Avem un document incendiar legat de tot ce înseamnă activitatea de la metrou
Având în vedere că vineri dimineață a fost un incident la metrou, în urmă cu 2-3 săptămâni au fost problemele, o garnitură de tren circula fără curent, nenumărate alte incidente, ne interebăm cum se face mentenanța la metrou.
Emisiunea Drumurile Noastre deține un document exploziv, vorbim despre o notificare din partea Metrorex, trasmisă conducerii Autorității Feroviare Române referitor la contractul de mentenanță material rulant metrou.

Conducerea Metrorex solicită un punct de vedere cu privire la afectarea condițiilor de siguranță a circulației securitare a transportului și de calitate a serviciilor publice ca effect al suspendării serviciilor de mentenanță a trenurilor de metrou prestate de Alstom Transport, în baza contractului nr. 91/20/11.2003.
Este vorba de un santaj al companiei care face mentanța? Se cer mai muți bani, facem o mentență mai proastă cu bani mai mulți, de ce nu s-a prezentat o licitație, vorbim de 42 milioane de euro/an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *