Lia Olguţa Vasilescu – aroganță față de noul ministru al Muncii

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, râde de actualul ministru, Violeta Alexandru, cea care a acuzat „moştenirea de la PSD” pentru faptul că portalul Reges nu a funcţionat luni.

Violeta Alexandru a fost contrazisă chiar de subordonaţii săi de la Inspecţia Muncii. Seara, la Antena 3, fostul ministru Marius Budăi a dezvăluit că serverele portalului ar fi chiar la SRI şi STS.
„Femeia are cosmaruri! Orice se intampla in viata ei (si am vaga impresie ca nimic bun), crede ca vine de la PSD… Asa si cu aplicatia Inspectiei Muncii despre care baga mana in foc ca au atacat-o PSD-istii si de asta nu a mai functionat azi. Daaaa!

Erau vreo doi prin copaci si trageau de fire… Din pacate pentru ea, o contrazic chiar subordonatii… Ce rau e sa te faca de ras unii pe care ar trebui sa ii directionezi prin sfaturi inteligente si profesioniste!”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook, distribuind un mesaj al fostului ei consilider de la Ministerul Muncii:
„Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a dat azi, din nou, în stambă, pe Facebook, unde a certat Inspecția Muncii ca nu ar merge portalul Reges, dând, evident, vina pe „greaua moștenire” de la PSD.

detalii pe stiripesurse.ro

2 thoughts on “Lia Olguţa Vasilescu – aroganță față de noul ministru al Muncii

  1. VOTKUTA..IAR A TRAS PE GAT CEVA TARE…DEJA I-A INTRAT IN FUND SARMA LUI FIREA CU SANCTIUNEA PRIMITA ..DAR NU AI ESTE DE AJUNS…VREA MAI MULT…SA FIE CU NOROC.

  2. Olguta fata isteata normal ca ironizeaza incompetenta …atat ea cat si ministrul Budai stiu f. bine ce au lasat si cuma au merslucrurile …Actuala fada in toate este speriata ca de avioane si naluca PSD o urmareste pe ea ca pe intreg guvernul incompetent instituit si esuat din start.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *