VIDEO-Emisiunea Drumurile Noastre. DNA, capăt de linie pentru CFR. S-a îndoit Săgeata Albastră

Curtea de Apel București a publicat o decizie legată de “faimosul” contract Sighișoara Brașov lotul 1 și 3 cel care a generat scandalul de acum câteva săptămâni cu schimbarea directorului General Constantin Axinia pe motiv ca nu a semnat contractul.

Subiectul a fost dezvăluit în emisiunea Drumurile Noastre și am dezbătut pe larg și cu lux de amănunte speța. E aceeași speța pe care o investighează DNA pentru abuz în serviciu și luare de mita. Curtea Precizează: “Admite recursurile. Casează în tot sentinţa atacată, reţine cauza spre rejudecare pe fond şi acordă termen în acest sens la 04.12.2019, ora 11:00”. Înțelegerea noastră este ca Curtea de Apel a anulat și casat decizia din vara a tribunalului. Îl întreb pe fostul ministru care dorea de urgentă semnarea ce se întâmpla acum cu contractul dacă era semnat? Cine plătea despăgubiri de zeci de milioane de euro pentru una dintre părțile din contract. Cine e responsabil pt banii aruncați pe fereastra ?

Ne mai întrebam odată de ce atâta graba in semnare? Ne era teama de acest moment? Sau e vorba de ce spuneau reprezentații CFR in emisiunea noastră – Luare de mită.

Printre companiile beneficiare ale acestui contract sunt și cei de la AKTOR cei de care discutam de luni de zile in emisiune. Sunt cei care au dispărut de pe șantier de la Sebeș Turda.

Șocant este ca aceleiași companii care nu a mai făcut nimic pe intfrastrucrura din România in ultimii ani domnul Cuc și conducerea CFR le-au adjudecat 2 contracte de 1,4 MILIARDE DE EURO. Asta da încredere in capacitatea unora de a performa. 😊. Nu mai pot face nici ce au semnat și noi le dam și cele mai mari contracte licitate vreodată in România pe cale ferată. Tot lor.

MULȚUMIM Dl Cuc. Mulțimim fostei și actualei conduceri CFR.

Va mai amintiți scrisorile de săptămâna trecută emise de fostul director general adjunct. Va mai amintiți de vizita la Salonic, va mai amintiți de declarațiile directorului Gen Adj CFR. Toate au fost dezvăluiri din aceata emisiune. Multumim tuturor celor din CFR care ne au adus la cunoștința aceste informații. Și au făcut datoria. Ne am făcut datoria. Vom continua sa ne facem datoria cu profesionalism in emisiunea acesta. Vom spune clar și documentat tot ce e anormal. Acum e rândul altora da facă ordine.

Drumurile Noastre va continua săptămâna de săptămâna sa va aducă la cunoștința fapte anormale și dincolo de limita legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *