EXCLUSIV! Emisiunea Drumurile Noastre-Alte documente privind Autostrada Timișoara-Lugoj proiect ajuns la DNA

Facem mătănii pentru 22 km de autostradă muzeu, șosea ce trebuia inaugurată încă din luna august. Vine decembrie, ultima lună din acest an, oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere trebuie să tragă linie privind numărul km autostrada inaugurati în anul 2019.

România și toată Europa știe despre eșecul privind autostrăzile Lugoj-Deva și Sebeș-Turda . CNAIR se poate lăuda la sfârșitul acestui an cu centura Bacau, care are 16 km profil de autostradă, în schimb, centura Mihălești, aici lângă București, reziliată și promisă că se va execută în regie proprie, abandonată de la sfârșitul anului trecut.
Din 180 km de autostradă promiși la începutul acestu an, au ramas 21, spre 22.
Dacă s-ar inaugura cei 22 km de autostradă muzeu, Lugoj-Deva Lot 3, în decembrie ar trebui să ne rugăm fiecare lună să se numească decembrie. Clar că oficialii Ministerului Transporturilor se grăbesc să facă asta, să încheie anul cu câțiva km de autostradă în plus.
Autostrăzile s-au oprit la DNA, am prezentat acest lucru încă de săptămâna trecută, astăzi avem încă un document în exclusivitate privind construcția autostrăzii Timișoara-Lugoj și centura Timișoara la nivel de autostradă, vorbim de încercare frauduloasă de obținere de fonduri europene și nerespectarea proiectului tehnic.
Avem o nouă structură de conducere în cadrul Companei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și secretari de stat aleși pe sprânceană, băieți din PMP care știu aviație.
Avem și invitați foarte buni,
Lucian Șova, deputat PSD, fost ministru al Transporturilor
Ciprian Ciucu, consilier general Primăria Capitalei (PNL)
Alexandru Lancuzov, jurnalist Radio Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *