PSD-acuzații grave! „Liberalii nu vor majora punctul de pensie”

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, acuză PNL că nu va majora punctul de pensie la 1.775 de lei așa cum este prevăzut în noua Lege a pensiilor. 

În acest sens, social-democratul arată declarația unui deputat PNL, dintr-o emisiune TV, potrivit căreia pensiile nu vor fi majorate în 2020 din cauza unei directive a Comisiei Europene care invocă împovărarea bugetului prin aplicarea unei astfel de măsuri.

Aseară, deputatul PNL Pavel Popescu a declarat la Digi TV: „Dumneavoastra de la PSD ați promis că veți mări de șapte ori pensiile și i-ați lăsat pe cei de la PNL să vină să livreze o minciună a dumneavoastra. Nu se va întâmpla acest lucru!”.

Deputatul PNL a mai invocat o scrisoare a Comisiei Europene care spune că majorarea prevăzută de PSD pentru anul viitor a punctului de pensie ar împovăra bugetul. Deci e clar că nu vor să facă majorarea!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Mihai Fifor a punctat că PSD, în trei ani, a majorat de patru ori pensiile românilor, urmând ca și în anul 2020 să crească punctul de pensie asta dacă PNL nu vrea la guvernare. stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *