Alina Gorghiu: Klaus Iohannis a convins că este președintele de care România are nevoie

Fostul președinte PNL Alina Gorghiu a comentat pe pagina personală de socializare reacțiile pe care le-a primit de la cetățeni după seara de gală de înaltă ținută pe care a susținut-o președintele în exercițiu Klaus Iohannis:

„O seară frumoasă la BCU pentru democrația românească!

Cea mai civilizată dezbatere de campanie de după 1989! Și au fost lămurite, punct cu punct, toate momentele importante ale mandatului prezidențial. Foarte direct și sincer. Toți cei din sală am avut impresia că România merge din nou către normalitate.

Pentru prima dată, după mult timp, s-au discutat într-o campanie electorală chestiuni complexe și teme relevante pentru mandatul pus la bătaie.

Klaus Iohannis i-a câștigat pe toți de partea sa și a convins că este președintele de care România are nevoie și în următorii cinci ani. Felicitări formatorilor de opinie invitați și multumiri speciale publicului din sală!

„Aseară am văzut limpede că singurul om adecvat funcției de șef de stat este Klaus Iohannis! Are anvergura necesară! Altcineva nu există.

Prestația unui candidat pentru președinția României nu se judecă în funcție de câte ore stă pe tocuri în picioare! Dacă asta este performanță, România e condamnată!

Cum analizați voi prestația doamnei Dăncilă din perspectiva faptului că a ratat să își ceară scuze față de victimele de la protestul din 10 august!?

Dar obrăznicia de a menționa ca succes al guvernării sale organizarea votului din diaspora?! În condițiile în care știm cu toții dezastrul produs la alegerile din 2014, iar apoi la cele din mai 2019, ambele sub egida guvernării PSD.

Sau că respectul pentru cetățenii români din străinătate este atât de mare, încât a făcut referire la aceștia prin apelativul peiorativ “ăștia”?” a scris frumoasa liberală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *