Noul ministru al Transporturilor elimină directorii numiți de PSD

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor Lucian Bode, a început curățenia după Răzvan Cuc. Prima oprire a fost la Etajul 9, unde este sediul societății Metrorex.

Zilele trecute, Consiliul de Administraţie al Metrorex a numit-o pe Mariana Miclauş la conducerea Metrorex, după expirarea mandatului de director general provizoriu al lui Marin Aldea. Acesta ocupa funcția de director general din data de 2 iulie. Marin Aldea a mai fost director general al Metrorex in primele două mandate ale fostului ministru Răzvan Cuc.

Din informațiile presshouse.ro, ministrul Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor Lucian Bode a cerut un raport de activitate fiecărui director din subordine. Primii directori vizați au fost Sorin Scarlat, șeful Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Marinică Voicu, directorul CFR Marfă și Valentin Dorobanțu-director general CFR Călători,

Un comentariu pentru “Noul ministru al Transporturilor elimină directorii numiți de PSD

  1. Daca „Smart dorobantu ” va fi inlocuit cu Iosif Szentes,CFR CALATORI VA AVEA UN VIITOR.cu ” smart ” in continuare,se va duce la nivelul lumii a 5 a in ce priveste transportul de calatori pe CF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *