Gabriela Firea a votat prima

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a votat la  Secţia de votare numărul 134 de la Colegiul Tehnic Mecanic „Griviţa”, fiind prima care şi-a exercitat dreptul la vot. Edilul declarat că a votat cu gândul la un preşedinte care va pune capăt unor măsuri de austeritate.

„Am votat cu gândul la un preşedinte care va pune capăt unor măsuri de austeritate care vor face foarte mult rău, pentru că a scădea veniturile românilor nu poate fi decât o veste îngrijorătoare şi, în ceea ce mă priveşte, nu voi fi niciodată de acord să fie curbe de sacrificiu pe categorii sociale care oricum sunt vulnerabile. Sunt un om care a întotdeauna a considerat că şi bunicii noştri, şi părinţii noştri trebuie să trăiască decent, nu doar prin ajutorul copiilor şi nepoţilor, ci şi prin veniturile pe care le obţin ei, ca o recunoştinţă a muncii lor de toată viaţa”, a declarat Firea.

„Am venit la 7 dimineaţa să votez cu gândul la copiii acestei ţări, nu doar la copiii mei. Îmi doresc foarte mult să trăim într-o ţară în care toţi copiii să aibă şanse egale şi de educaţie şi de dezvoltare, atât cei din mediul rural, cât şi cei din marile oraşe. Mi se pare normal să votăm şi să avem orice acţiune şi orice gând la ei, la copii, la tineri, pentru că ei sunt cei mai importanţi, atât pentru noi ca părinţi, cât şi pentru familia noastră, România”, a afirmat Gabriela Firea.

Primarul General a explicat că a votat cu speranţă ca oamenii din România să nu mai fie nevoiţi să lucreze în afara graniţelor pentru a putea trăi decent. romnaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *