Tânărul deputat PNL Robert Sighiartău a obținut ieri în Parlamentul României un succes nesperat care îi demonstrează maturitatea și influența politică cu un proiect de modificare a legii 61/1993 privind alocația de stat pentru copii care a fost aprobat.

„Am reușit ! Încă o victorie pentru copiii României ! Alocațiile copiilor vor crește anual din ianuarie 2020.

Parlamentul României a votat în unanimitate propunerea mea legislativă de indexare a alocațiilor de stat pentru copii cu rata inflației.

Din 2020, anual, alocațiile vor crește pentru a acoperi inflația și pentru a le asigura copiilor o alocație cât mai decentă.

Mă bucur că am reușit să duc până la capăt cele două proiecte. A fost greu, dar s-a terminat cu bine.

Mulțumesc tuturor părinților și copiilor pentru susținere!” a declarat Robert Sighiartău pe contul său oficial de socializare.

Deși in vârstă de doar 30 de ani, Robert Sighiartău ocupă din anul 2017 funcția de Secretar general al Partidului Național Liberal, iar la începutul anului acesta a fost desemnat de PNL șeful campaniei pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, scrutin la care PNL a obținut un succes remarcabil clasându-se pe primul loc.

Căsătorit, tată a trei copii, cu participațiuni la patru societați comerciale cu capital privat care derulează activități în domeniul auto, proprietar al unei case și al unui teren aferent acesteia in localitatea de domiciliu – Bistrița – deputatul PNL a absolvit in anul 2011 Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Studii Europene, specializarea Managementul Instituțiilor Europene. Remarcabil in CV-ul său este faptul că lucrează de la vârsta de 19 ani in paralel cu studiile universitare.

Zilele acestea, voci din societatea civilă îl văd pe Robert Sighiartău un potențial nume de prim ministru pe lista scurtă a Președintelui României Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *