Ludovic Orban: Mulțumesc președintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moțiuni

Președintele Partidului Național Liberal Ludovic Orban a transmis astăzi un mesaj prin care recunoște meritul principal al președintelui României precum și al parlamentarilor care prin mijloace democratice au asigurat succesul moțiunii de cenzură:

„Astăzi, Parlamentul României a demis Guvernul PSD, care și-a bătut joc de România, așa cum nu și-a bătut joc de România nimeni în ultimii 30 de ani.

Mulțumesc președintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moțiuni. Le mulțumesc colegilor mei din Partidul Național Liberal, care au fost prezenți toți și au votat la vedere în favoarea acestei moțiuni. Le mulțumesc tuturor partenerilor politici, care au fost alături de noi în acest demers și care au stat până la sfârșit, rezistând la cele mai ticăloase și mizerabile oferte, care au fost făcute vreodată în ultimii 30 de ani unor parlamentari de către o putere disperată, o putere care nu a făcut altceva decât să servească infractorii în România.

Nu ne bucurăm astăzi, guvernarea României este un lucru mult prea grav pentru ca noi, astăzi, chiar dacă am reușit în acest demers salutar pentru națiunea română, să ne creeze starea de bucurie și de satisfacție.

Se încheie o perioadă de distrugere, se încheie o perioadă de ură și de divizare. Începe o perioadă de construcție, începe o perioadă de modernizare, începe o perioadă în care Guvernul va fi readus în serviciul cetățeanului, o perioadă în care fiecare cetățean român poate să aspire cu legitimitate la îndeplinirea tuturor drepturilor și libertăților sale și la șansa de a reuși în viață.

Mâine, la ora 9:00, am convocat Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal pentru a stabili strategia pe care o vom avea în perioada următoare pentru a stabili echipa, care va reprezenta partidul în cadrul consultărilor de la Cotroceni și de asemenea, mandatul cu care ne vom duce la președintele României.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *