VIDEO! Drumurile Noastre-B1 TV. Șefa TAROM, Mădălina Mezei-locuință în rate de la TAROM

Ministerul Transporturilor este un butoi cu pulbere, ministrul Cuc trebuie să ne spună ce se întâmplă cu stadiul programului de restructurare din cadrul TAROM și ajutorul de stat acordat de statul român operatorului aerian.

În emisiunea Drumurile Noastre difuzată pe postul B1 TV am prezentat în exclusivitate raportul de audit privind eficiența activităților agențiilor interne, externe, precum și a agenției TAROM Tours. âMai mult, în ultimele două săptămâni am am transmis două solicitări către Mădălina Mezei, șefa TAROM.

Prezentăm întrebările și prima parte a emisiunii de ieri, 4 Octombrie.

1 În perioada 2008-2010 ați fost în incompatibilitatea de a fi reprezentant TAROM la Bruxelles și familia dvs (Căpitan) să aibă firmă de turism?

2 Ați făcut vreodată tarife pentru relația Bruxelles din poziția de economist în Direcția Comercială, de care au beneficiat și firma familiei dumneavoastră?

3 Ținând cont de fatul că anul trecut ocupați poziția de reprezentant TAROM la Bruxelles, de ce considerați dumuneavostră că în contextul actualei restructurări merită să fie păstrate toate posturile de reprezentanți TAROM externi, în defavoarea agențiilor TAROM interne?

4 Indicatorii de productivitate menționați în raportul de audit din cadrul companiei TAROM privind evaluarea eficienței activității agențiilor interne, externe, precum și TAROM Tours confirmă faptul că există o discrepanță între anularea posturilor în timpul acestei restructurări în defavoarea agențiiilor interne față de cele externe.

5 Cum considerați decizia dumneavoastră finală, la sugestia firmei de consultanță PWC, pentru închiderea tuturor agențiilor interne cu excepția a patru dintre ele și păstrarea tuturor agențiilor externe?

6 De ce ați închis agențiile care produc vânzări și ați păstrat agențiile cu rezultate negative?

7 Cum ați reușit să fiți singurul reprezentant TAROM care beneficiază de o locuință, în Blegia, achitată de TAROM? În ce condiții plătește TAROM această locuință a dvs? În ce bază legală plătește TAROM ratele acestei locuințe din Belgia?

8 În plin proces de restructurare de ce ați acceptat detașarea Directorului Resurse Umane din cadrul TAROM, Claudia Crăița, dvs și ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, de la TAROM la Ministerul Transporturilor și ați înlocuit-o cu Anca Gherase, o persoane angajată de câteva luni în cadrul TAROM fără niciun fel de experiență în astfel de procese de restructurare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *