CTP: Nucleara pentru PSD …

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre lovitura „nucleară” încasată PSD de la Autoritatea Electorală Permanentă, condusă, paradoxal, de un pesedist. Instituția a decis să nu deconteze sumele investite de PSD-iști în campanie.

„Dacă s-ar fi rezolvat problema cu trezorierul Drăghici înainte de alegeri, acum donatorii din PSD și-ar fi primit banii înapoi”, a spus CTP. „Doamna Dăncilă nu a rezolvat această problemă, l-a menținut pe Drăghici bătându-se cu pumnul în piept «că nu e nicio problemă!». Asta nu este o greșeală. Este un exemplu de gândire perfect ceaușist”, a conchis gazetarul.

„E o vorbă acum foarte populară pe site-uri și în titluri – «NUCLEARA». AEP-ul – ce s-a întâmplat acolo -, faptul că inșii ăștia care au dat bani, inclusiv Plumb, Manda și ăștia care au dat niște sume considerabile la alegeri, pe care nu și le recuperează, acesta este un mesaj letal pentru Viorica Dăncilă în vederea alegerilor. Pentru că în alegeri va trebui să se investească în ea, primarii, aparatul din teritoriu, care controlează șoșonarii – cei care merg din poartă în poartă…”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

detalii pe digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *