DĂNCILĂ face marele anunț: Există posibilitatea să fie dat jos Guvernul

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri seara, la Antena 3, că moţiunea de cenzură pe care opoziţia o pregăteşte la adresa Guvernului nu va trece şi crede că în Parlament sunt oameni pentru care este mai important ceea ce se întâmplă cu ţară decât interesul politic.

„Am înţeles că se depune moţiunea de cenzură, există posibilitatea să fie dat jos Guvernul pentru că trebuie să precizăm un lucru…”, a afirmat Dăncilă în emisiune.
Întrebat de moderator dacă există pentru prima oară această posibilitate, premierul a continuat: „Să cadă Guvernul? Eu sper că nu. Şi o să şi motivez afirmaţia mea. Eu cred că în Parlamentul României sunt destui oameni responsabili, destui oameni care ţin la stabilitatea acestei ţări, destui oameni care cred că dincolo de interesul politic este mult mai important ce se întâmplă cu această ţară. Dacă luăm în calcul ceea ce au afirmat partidele politice, Partidul Naţional Liberal au spus: mergem la guvernare, dar nu avem program de guvernare, USR spune dăm jos guvernul, dar nu vrem să intrăm la guvernare, vrem alegeri anticipate. Deci fiecare este aşa… dorinţa de a dărâma, dar să nu pui nimic în loc. Eu nu cred că moţiunea va trece”.

Viorica Dăncilă crede că şansele sale la alegerile prezidenţiale rămân intacte chiar dacă moţiunea va trece şi Guvernul va cădea, urmând să fie susţinută de oameni pentru programele pe care le-a lansat.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *