YAHOO a căzut! Mai bine de jumătate din primăriile din România au rămas fără mail

Yahoo Mail a picat și mulți utilizatori din România sunt afectați de această problemă. Chiar dacă ai zice că nimeni nu mai folosește serviciul Yahoo, nu e chiar asta realitatea.

Yahoo Mail e poate cel mai popular serviciu pe care compania l-a lansat vreodată. Chiar dacă acum Yahoo nu mai există de sine stătătoare, ci e parte din Verizon, problemele încă există și afectează milioane de utilizatori la nivel global. Platforma e indisponibilă pe 5 septembrie, la ora publicării acestui articol. Sunt afectați utilizatori din România și din Republica Moldova, dar și din alte țări europene.

Cât de mari sunt problemele cu Yahoo Mail?

Yahoo Mail a picat Down Detector

Cea mai afectată regiune este Europa. Platforma Down Detector, care colectează plângeri ale clienților când nu mai funcționează câte un serviciu online, arată că Marea Britanie, Germania, România, Spania și Grecia sunt cele mai afectate țări. Utilizatori din Australia, India, dar și de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii sunt, de asemenea, afectați de indisponibilitatea Yahoo Mail.

Cei mai mulți utilizatori raportează că au probleme cu autentificarea, cu accesarea site-ului (că nu se încarcă), dar și cu faptul că nu pot citi niciun mail (tot pentru că nu se încarcă mesajul). La cum arată situația în acest moment, e cea mai mare problemă prin care Yahoo a trecut în ultimii ani.

Marea Britanie fie are foarte mulți utilizatori ai serviciului de mail al Yahoo, fie serverele alocate acelei regiuni sunt total ineficiente. Acolo sunt cele mai multe plângeri.

detalii pe playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *