Primul ministru presează Palatul Cotroceni

Primul ministru Viorica Dăncilă îl avertizează pe Președintele României pe pagina personală de socializare:

„Aștept din partea președintelui Iohannis un răspuns privind propunerile de miniștri interimari pentru Energie, Mediu și relația cu Parlamentul. Au trecut deja câteva zile. Încă mai sper ca domnul Iohannis să dezvolte capacitatea de a înțelege că blocarea Executivului nu ajută guvernarea și stabilitatea țării. Așa cum încă mai sper să realizeze că vendetele cu care ne-a obișnuit fac rău în primul rând oamenilor, și nu adversarilor dumnealui politici.

România are nevoie de un guvern funcțional. Fac așadar un apel către domnul Iohannis să nu se mai ambiționeze să refuze miniștrii fără temei, pentru că un adevărat șef de stat nu își exercită niciodată puterea în moduri distructive și contraproductive pentru țara lui.”

Un comentariu pentru “Primul ministru presează Palatul Cotroceni

  1. Madam DANCILA CIND o sa înțelegi SINTETI un guvern de daca instabil voi singuri v-ati creat instabilitatea SI distrugerea țării TU madam continui ipocrizia si nebunește PE care DRAGNEA a inceput o TU NU VEZI TOATE ASTEA ?SINGURA SOLUTIE ESTE SA VA DATI DEMISIA CU TOTII DNUL PRESEDINTE FACE CE ESTE CORECT TU AI NUMAI NEBUNI DE LEGAT PRECUM SINTETII TOTII O GASCA DE HOLIGARI NENOROCITII DEMISIA SI ESTI MAI ONORABILA SI APRECIATA DE TOATA TARA .NU VEZI CACI MERHI DINTRO PROSTIE IN ALTA IA UN EXEMPLU MELESCANU SI TOTII SINT LA FEL SINTETII NEBUNI DE LEHAT VA TINETI DE SCAUNE PRECUM PARAZITII DE OAMENII vreti PUTERE si distrugerea țării Va lăutarii CU mărirea pensiilor MADAMO MARESTI CU 15%SI SCUMPESTI CU 40%CE IMBUNATATIRE ATI ADUS ?ZERO DOVADA DE INCOMPETENTA .PENSII MARITE ACUM PE ULTIMA SUTA DE METRI CREZIND CA VETII CISTIGA GRESESTII NU VETI CISTIGA CU TOATE PORCARIILE PE CARE LE FACETII NU ATI INVATAT NIMIC HUIDUITA PESTE TOT SI ESTI CHIORA NU VEZI OAMENII NU TE MAI VREA DEMISIAAAAA cucoană NU MERITI POSTUL PE CARE IL AI FIIND MANIPULATA SI TRASE DE SFOARR PRECUM O PAPUSA LA TEATRUL DE COPIII DEMISIAAAAA CEA MAI BUNA SOLUTIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *