Dan Barna: Dăncilă și Teodorovici îngroapă România!

Dan Barna reactionează pe Facebook la rectificarea bugetară propusă de Guvern:

„Dacă ar fi să ne luăm după rectificarea bugetară ridicolă propusă astăzi de Guvern, ar însemna că sistemul de sănătate și educația nu mai au nevoie de nicio îmbunătățire. În schimb, e nevoie de mai mulți bani pentru baronii locali!

În condițiile în care iese la iveală colapsul unor instituții de ordine publică din România, iar educația și sănătatea sunt la pământ, principala preocupare pentru PSD și ALDE este cum să dea mai mulți bani pentru baroni și amnistierea fiscală a unor ticăloși.

Cum să iei peste 1 miliard de lei de la educație în condițiile în care încă există școli în mediul rural cu toaletă în curte și încă sunt copii care sunt nevoiți să meargă kilometri pe jos pentru a ajunge la școală? Proiectul propus de Teodorovici taie inclusiv din bugetul pentru transport al copiilor, care vor fi nevoiți să meargă tot mai mult cu „ocazia”, întocmai ca cele două copile din Caracal.

Ținând cont că nu se construiesc spitale în România, cele existente sunt renumite pentru infecțiile intra-spitalicești, iar bolnavii se mai pot uita cu speranță doar la spitalele din străinătate, PSD vrea să blocheze 400 de milioane de lei din bugetul pentru sănătate?

Și după ce că taie exact din bugetele destinate celor mai vulnerabile zone, Teodorovici și Dăncilă alocă peste 4 miliarde pentru primării, dintre care 1,5 miliarde merg în PNDL, programul național al PSD-ALDE pentru înzestrarea baronilor locali, inclusiv din Teleorman și Olt!

De parcă nu ar fi suficient, ieri s-a publicat în Monitorul Oficial și Amnistia Fiscală. Ca un exemplu, în urma acestei bazaconii, Robert Negoiță va scăpa de 40 milioane de euro datorii către stat!

Și marea victorie clamată de PSD este că se mențin cu deficitul în limita de 2,76% din PIB! În logica doamnei Dăncilă și a lui Eugen Teodorovici, prioritățile sunt pensiile speciale, îngrășarea baronilor locali prin PNDL și amnistierea fiscală a unor parveniți care și-au umflat conturile prin afaceri frauduloase.

Ce investiții în școli, spitale, infrastructură? Ce reforme interne la MAI? Bani pentru baroni!

Chiar trebuie să asistăm la un colaps total al României ca PSD și ALDE să înceteze să masacreze viitorul României?”

Sursa: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *