Alexandra Măceşanu-Trăiește?! Un amănunt care răstoarnă tot ce se întâmplă la Caracal

Fostul director IML, Vladimir Beliș a aruncat în aer ancheta judiciară printr-o declaraţie care ridică semne de întrebare în legătură cu presupusa ardere a trupului uneia dintre tinere într-un butoi din curtea casei lui Gheorghe Dincă.

Misterul crimelor de la Caracal se adânceşte. Deşi unele surse susţin că în butoiul cu cenuşă a fost găsit material ADN al Alexandrei Măceşanu, fostul director IML este circumspect în legătură cu ipoteza incinerării unui trup în acele condiţii

Trăieşte Alexandra Măceşanu? “Trage de timp să scape de urme”

Vladimir Beliş a vorbit la Antena 3, la emisiunea Sinteza Zilei, despre complexul caz al uciderii celor două tinere din Caracal. Conform expertului IML, era aproape imposibil ca trupul Alexandrei Măceşanu să fi fost ars în butoiul cu cenuşă descoperit în curtea casei lui Gheorghe Dincă.

„Eu cred că nu se va găsi material biologic, iar, dacă se găseşte, nu cred că se va identifica persoana. Eu am un dubiu asupra realităţii morţii. Nu avem cadavru. Nici Cioacă nu a fost acuzat de crimă, ci de leziuni cauzatoare de moarte, pentru că nu s-a găsit cadavrul. 100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi. O incinerare se efectuează în momentul când se ajunge la temperatura de 1400 de grade. E exclus să poată să ardă! Nu se poate obţine o astfel de temepratură. În crematoriu, în cuptorul special, temperatura o obţineam după o oră, iar arzătorul era imens, cu diametrul de aproape un metru. Acest nemernic, părerea mea, e că trage de timp. Fata cred că e în viaţă şi el trage de timp să scape de urme. La crematoriu, coşul are o înălţime de 20 de metri. Vecinii ne bodogăneau şi aşa pentru miros”, a spus Beliş la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *