ÎNGROZITOR! Criminalul a sunat-o pe mama Alexandrei exact când aceasta era alături de un polițist

Apar date noi despre modul în care au intervenit polițiștii în cazul uciderii Alexandrei, adolescenta din Caracal. Mama fetei a fost sunată de Gheorghe Dincă exact în momentul în care femeia era alături de un polițist.

Informațiile sunt cuprinse în raportul pe care l-au întocmit polițiștii pentru Ministerul de Interne. Astfel, joi, 25 iulie, în jurul orei 10:00, mama Alexandrei era audiată de un polițist după ce declarase dispariția fiicei sale. La ora 10:30, când un polițist era acasă la părinții Alexandrei și o audia pe mamă, încercând să afle mai multe date și cerea și fotografia fetei, chiar în acel moment mama Alexandrei este sunată de pe un număr de telefon, iar persoana respectivă i se adresează cu apelativul „mamă soacră” și îi spune că Alexandra este bine și că urmează să plece în Anglia „să facă bani”.


Convorbirea s-a purtat în prezența acestui polițist de acolo din sat, la Dobrosloveni, iar după finalizarea convorbirii telefonice, polițistul a încercat în mod repetat să sune la numărul de telefon de la care fusese apelată mama, pentru a putea vedea despre cine este vorba.

Nu a mai răspuns, însă, Gheorghe Dincă la telefon din acel moment. Imediat după aceea, dispariția fetei este anunțată Poliției din orașul Caracal, iar șeful de poliție solicită „dispunerea unor măsuri în vederea punerii în urmărire națională” a Alexandrei Măceșanu.

detalii pe digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *