Copilul de suflet al lui Dragnea vrea să fie pui în cuibul lui Dăncilă

După haosul creat joi dimineață pe aeroportul Henri Coandă, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, prin directorul CNAB Alexandru George Ivan, aruncă vina în curtea lui Camen Dan, fostul ministru al Administrației și Internelor.

Dacă a plecat de la Ministerul Administrației și Internelor, Carmen Dan, vinovata de serviciu a Guvernului Dăncilă este de vină pentru blocajul de pe aeroportul din Otopeni.

Potrivit unui comunicat de presă tranmis de CNAB, Aglomerarea din Aeroportul Internațional Henri Coandă București generată de o disfuncționalitate la baza de date NSIS gestionată de către Centrul Naţional Sistemul Informatic Schengen

„În dimineața zilei de joi, 18 iulie 2019, la Aeroportul Internațional Henri Coandă București, sistemul informatic utilizat de Poliția de Frontieră, respectiv baza de date NSIS gestionată de către Centrul Naţional Sistemul Informatic Schengen, a funcționat cu dificultate, fapt ce a generat aglomerarea zonei aferente Controlului Pașapoartelor, precum și a zonelor adiacente.

Menționăm faptul că sistemul informatic gestionat de Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) a funcționat normal și nu s-au înregistrat disfuncționalități”, conform oficialilor CNAB.

În intervalul orar 5.00-7.00, pe sensul de ieşire din ţară a fost planificat pentru decolare un număr de 31 de zboruri, acest interval fiind considerat ”oră de vârf”. Precizăm că nu s-au înregistrat întârzieri la decolarea aeronavelor de pe Aeroportul international Henri Coandă București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *