Cine pleacă din Guvernul Dăncilă. ZIUA 0. Cuc, pe cai mari după trofeul „Neaga”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că printre ministerele remaniate sunt și portofolii deținute de ALDE. Viorica Dăncilă a precizat că a anunțat colegii de coaliție situația, faptul că a făcut o analiză la opt ministere, iar ulterior le va comunica decizia CEx de luni.

„S-a lucrat la evaluarea miniştrilor în această săptămână. Nu am terminat această evaluare. Luni, în Comitetul Executiv Naţional, vom vorbi despre o remaniere. Am făcut evaluarea pe opt ministere. După ce o să prezint această evaluare în CEx, vom hotărî împreună ce miniştri sunt remaniaţi şi ce miniştri nu sunt, bineînţeles la propunerea primului ministru”, a precizat Dăncilă, scrie Agerpres.

Chiar dacă printre cele opt ministere se află și Ministerul Transporturilor, ministrul Răzvan Cuc, după ce a oferit pe tavă, „capul” lui Narcis Neaga, șeful CNAIR, speră că fie iertat de premierul Viorica Dăncilă.

Premierul nu a spus care sunt miniştri vizaţi de remaniere şi nici numărul acestora, precizând că decizia va fi una politică.

„Voi continua evaluarea, nu pot să vă dau acum un număr de ministere, poate sunt ministere unde colegii spun că nu e nevoie de remaniere, eu voi propune, dar decizie va fi politică”, a susţinut Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *