Kim Jong demonstrează că dictatorii pot să mai facă legea. Execuție sângeroasă

North Korea's leader Kim Jong Un makes a statement regarding U.S. President Donald Trump's speech at the U.N. general assembly, in this undated photo released by North Korea's Korean Central News Agency (KCNA) in Pyongyang September 22, 2017. KCNA via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS PICTURE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. REUTERS IS UNABLE TO INDEPENDENTLY VERIFY THIS IMAGE. NO THIRD PARTY SALES. SOUTH KOREA OUT. TPX IMAGES OF THE DAY - RC1A8D600950

Liderul nord-coreean Kim Jong-un l-ar fi executat într-un mod neobișnuit pe un general acuzat că plănuia o lovitură de stat, potrivit stirileprotv.ro.

Mai exact, generalul a murit după ce a fost aruncat într-un rezervor plin cu pești piranha, relatează Daily Mail. Generalul, al cărui nume nu a fost divulgat, a fost executat prin ”noua metodă preferată” a dictatorului din Coreea de Nord, inspirată dintr-un film din seria James Bond – ”You Only Live Twice”.

Rezervorul cu piranha ar fi fost instalat în interiorul reşedinţei lui Kim din Ryongsong. Acvariul lui Kim ar fi fost umplut cu sute de piranha aduși din Brazilia. Inainte de a fi aruncat în acvariul cu pești carnivori, generalului i s-au crestat braţele şi trunchiul.
Kim Jong-un a dat ordine pentru executarea peste 10 oficiali de la venirea sa la putere, în 2011. De fiecare dată, metoda aleasă a fost alta și a arătat cât de bolnavă este imaginația liderului din Coreea de Nord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *