Viorica Dăncilă, schimbare majoră pe Facebook

Viorica Dăncilă și-a lansat, joi, o nouă pagină de Facebook, cu scopul de a „readuce agenda publică pe traseul normalității”. Premierul spune că politicienii au „datoria dialogului și a consensului” și își începe prima postare cu un citat din fostul premier britanic Winston Churchill.

„Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua”, spunea Churchill. Îmi doresc ca atât colegii mei, cât și colegii din opoziție, să asculte și să țină minte aceste vorbe. Din dragoste și responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de rațiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcției, și nu cele ce ne despart.

Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toții binele acestei țări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului și a consensului, a maturității politice și a acțiunilor responsabile. În ceea ce mă privește, vă asigur pe toți că voi face tot ce-mi stă-n putință să readuc agenda publică pe traseul normalității, al decenței și al asumării, pentru stabilitate și coerență politică și guvernamentală.

De astăzi mă puteți găsi și aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog și construcție, cu și pentru oameni”, a scris Viorica Dăncilă în prima postare de pe noua sa pagină de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *