Lia Olguța Vasilescu anunță SENTINȚA lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea își va primi sentința în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman pe 21 iunie, dar verdictul, chiar dacă nu va fi definitiv, e cunoscut în PSD, preciza Olguța Vasilescu.

”Eu sunt absolut convinsă că sentința va fi de achitare, sunt convinsă de acest lucru, pentru că nu există niciun motiv. Să târăști un politician de anvergura liderului partidului de guvernământ într-un proces penibil… nu e normal. În condițiile în care tot dosarul se baza pe mărturiile a două persoane, care în fața instanței au spus că Liviu Dragnea este nevinovat și că au dat declarațiile acelea în fața procurorilor, pentru că au fost forțate să facă acest lucru. Refuz să cred că este posibil să asistăm la altceva decât o achitare.”, declara Lia Olguța Vasilescu, , marți seara, la TVR 1, în emisiunea România 9, moderată de Ionuț Cristache.
Liviu Dragnea e acuzat de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. La ultimul termen al procesului din 15 mai, procurorul de şedinţă a cerut pentru Liviu Dragnea pedepse orientate spre mediu prevăzut de lege, respectiv şapte ani şi şase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu şi doi ani şi şase luni pentru instigare la fals intelectual.
De asemenea, în cazul liderului PSD, procurorul a susţinut că se impune constatarea că faptele din acest dosar sunt concurente cu cele din dosarul „Referendumul”, în care Dragnea a fost condamnat la doi ani cu suspendare, astfel impunându-se anularea suspendării şi transformarea într-o pedeapsă cu executare.
stiripesurse.ro

Un comentariu pentru “Lia Olguța Vasilescu anunță SENTINȚA lui Liviu Dragnea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *